مواد اولیه تست تخم مرغ و ژامبون
- ●تخم مرغ ۱ عدد
- نان تست ۱ عدد
- ژامبون ۲ ورق
- پنیر ۱ ورق
- مایونز ۱ قاشق غذاخوری
- شیر غلیظ شده ۱ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ قاشق چایخوری
- نمک به مقدار کم
- جعفری
- کره
- روغن پخت و پز
دستور تهیه تست تخم مرغ و ژامبون
کف یک تابه را با کره چرب کرده و دو طرف نان تست را در آن سرخ کنید.
سس مایونز و شیر غلیظ شده را درون یک کاسه با هم مخلوط کرده و سپس آن را روی یک طرف نان تست بکشید.
کف تابه مقداری روغن پخت و پز بریزید و ورق های ژامبون در تابه بگذارید. دو طرف ژامبون ها را سرخ کرده و آنها را روی تست قرار دهید.
یک ورق پنیر را نیز به نان تست اضافه کنید.
حالا سفید تخم مرغ را جدا کرده با همزن برقی هم بزنید. پس از اینکه کاملا به کف تبدیل شد شکر را اضافه کرده و باز هم بزنید تا به حالت کرمی درآید.
این ترکیب را مانند ویدیو به حالت نیم کره روی پنیر قرار دهید و از سر آن به اندازه زده تخم مرغ بردارید.
زده تخم مرغ را در جای برداشته شده قرار دهید و مقدار کمی نمک روی آن بریزید.
تست را به مدت ۵ دقیقه درون فر با دما ۱۹۰ درجه سلسیوس قرار دهید.
سپس آن را از فر بیرون آورده و پودر جعفری خشک شده یا کمی جعفری تازه به آن اضافه کنید.
تست جذاب و خوشمزه شما آماده سرو است. نوش جان.
نظر دیگران درباره "چگونه یک تست تخم مرغ و ژامبون فوقالعاده خوشمزه درست کنیم؟"
هیچ نظری ارسال نشده است.