مواد تشکیل دهنده
- پودر ژله آگار آگار ۱۰ گرم
- شکر ۱۶۰-۲۰۰ گرم
- آب (به دمای محیط رسیده )۱۰۰۰ میلی لیتر
- میوه ها (می توانید از هر نوع میوه نرمی استفاده کنید)
- کیوی ۱ عدد
- پرتقال ۲ عدد
- انگور ۱۰۰ گرم
- بلوبری ۴۰ گرم
طریقه تهیه
میوه ها را بشویید و به کمک یک دستمال به خوبی خشک کنید.
پس از آن میوه ها را پوست بکنید و پوست روی آن را جدا کرده و به صورتی که در فیلم میبینید میوه ها را برش دهید.
پودرآگار آگار را نسبت به دستورالعمل آن به طوری که با هزار میلی لیتر آب مناسب باشد با آب و شکر داخل یک قابلمه مخلوط میکنیم.
زیر قابلمه را روشن کرده حرارت آن را زیاد می کنیم و آب را مدام هم میزنیم تا بجوشد.
قالب مربعی را به خوبی می شوریم و خشک میکنیم.
۳۰۰ میلی لیتر از ترکیب آب و ژله و شکر را داخل یک پارچ می ریزیم.
آب و ژله را توی قالب مربعی ریخته و تمام حباب های روی سطح آن را با یک قاشق برمیداریم.
مایع ژله ای داخل قابلمه را روی بخار کتری است یا حرارت خیلی کم میگذاریم تا داغ بماند.
زمانی که ژله داخل قالب در حدی که در فیلم مشاهده میکنید گرفت باقی ژله ها را از کناره داخل قالب میریزیم.
نباید ژله ای که در ابتدا داخل قالب ریختیم کامل بگیرد وگرنه لایه دوم به لایه اول نمی چسبد.
دوباره با یک قاشق حباب های روی سطح ژله را بردارید.
میوه ها را به صورتی که در فیلم میبینی داخل ژله قرار دهید.
و به کمک سیخ چوبی جای میوه ها را تنظیم کنید.
قبل از قرار دادن قالب داخل یخچال اجازه دهید ژله کمی خود را بگیرد و سفت شود.
در طول زمان سفت شدن ژله جای میوه ها را تنظیم کنید.
زمانی که ژله کامل سفت شد قالب را به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید.
به کمک یک چاقو ژله را از اطراف از قالب جدا کرده و روی یک سینی می گذاریم.
ژله را با کمک یک چاقو برش های مکعبی بدهید.
ژله خوشمزه و زیبای مکعبی میوه ه ای شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز تهیه ژله های مکعبی میوه ای مناسب برای پذیرایی"
هیچ نظری ارسال نشده است.