مواد لازم برای تهیه املت و نان تست خوشمزه:
- 2 تا 3 تخم مرغ بزرگ (بستگی به اندازه ماهیتابه دارد)
- 2 تکه نان انتخابی تور
- 1 قاشق غذاخوری (15 گرم) کره
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل به مزه
- 1 تا 2 برش پنیر چدار یا هر پنیر دیگر (اختیاری)
- 1 قاشق غذاخوری پیازچه (اختیاری)
روش درست کردن نان تست و تخم مرغ لذیذ:
- در یک کاسه تخم مرغ ها را با نمک بزنید. کنار بگذارید.
- یک تابه متوسط را گرم کنید و یک قاشق غذاخوری کره را آب کنید.
- وقتی کره آب شد تخم مرغ زده شده را بریزید. بلافاصله 2 تکه نان را روی مخلوط تخم مرغ قرار دهید و هر طرف را در تخم مرغ هنوز نپخته بپوشانید. اجازه دهید 1 تا 2 دقیقه بپزد.
- کل نان تست نان تخم مرغ را برگردانید. پنیر را روی یک تکه نان اضافه کنید، مقداری سبزی (اختیاری) بپاشید. سپس بال های تخم مرغ را که روی دو طرف تکه های نان آویزان شده اند تا بزنید. سپس یک تکه نان را روی نان دوم که با پنیر پوشانده شده است، به فاصله بین دو تکه نان قرار دهید.
- ساندویچ را 1 دقیقه دیگر بپزید.
- اکنون می توانید این غذای لذیذ را سرو کنید!
مرتبط با "روش تهیه ساندویچ املت فرانسوی با نان تست"
نظر دیگران درباره "روش تهیه ساندویچ املت فرانسوی با نان تست"
هیچ نظری ارسال نشده است.