مواد لازم برای درست کردن گرانولا:
- 4 فنجان (360 گرم) جو دوسر نورد شده
- 1/2 یا نصف فنجان (65 گرم) گردو
- 1/2 فنجان (55 گرم) بادام خلال شده
- 1/2 فنجان (65 گرم) تخمه آفتابگردان
- 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) روغن زیتون
- 1/2 فنجان (170 گرم) عسل یا شربت افرا
- 1/2 فنجان (65 گرم) زغال اخته خشک
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین
روش تهیه صبحانه مقوی گرانولا:
- فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- در یک کاسه بزرگ جو، آجیل، دانه ها، دارچین و نمک را مخلوط کنید.
- در روغن زیتون و عسل بریزید. خوب مخلوط کنید، تا زمانی که همه پوشش داده شود.
- مخلوط را در یک لایه نازک روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید، پخش کنید.
- حدود 30 دقیقه بپزید، هر 8 تا 10 دقیقه هم بزنید تا به رنگ قهوه ای طلایی در بیاید.
- از فر خارج کنید، کرن بری را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس گرانولا را با دستان خود تکه تکه کنید، در نهایت به ظرف در بسته منتقل کنید.
نکته ای در تهیه گرانولا:
• این گرانولا را می توان تا 2 هفته در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کرد.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه گرانولا خانگی آسان ، صبحانه ای مقوی و سالم"
هیچ نظری ارسال نشده است.