اگر یکی از علاقه مندان به خوردن قارچ هستید و تهیه غذاهایی لذیذ با قارچ را ترجیح می دهید، بدون شک این قارچ سرخ شده ترد و لذیذ را نیز دوست خواهید داشت. این رسپی غذایی برای تهیه قارچ سوخاری بسیار آسان است و اگر تمامی مراحل را به خوبی انجام دهید، در نهایت قارچ هایی سرخ شده و ترد خواهید داشت که از درون آبدار و دلچسب هستند. می توانید خیلی راحت با آرد سوخاری و بدون نیاز به تخم مرغ این قارچ های سوخاری خانگی را تهیه کنید. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای درست کردن قارچ سوخاری
مواد مورد نیاز برای تهیه قارچ
- 300 گرم قارچ (نوع آن فرقی ندارد)
- 2/3 فنجان (85 گرم) آرد همه منظوره
- 1/2 یا نصف قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/4 قاشق چایخوری پاپریکا
- 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 2/3 فنجان (160 میلی لیتر) آب
- نصف فنجان (160 گرم) آرد سوخاری
- روغن برای سرخ کردن
مواد لازم برای سس دیپ قارچ سوخاری
- 4 قاشق غذاخوری سس چیلی
- 3 قاشق غذاخوری سس مایونز
دستور العمل تهیه قارچ سرخ شده ترد و لذیذ
- در یک کاسه متوسط آرد، نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر، پونه کوهی و بیکینگ پودر را هم بزنید. آب را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. اگر خمیر خیلی آبکی بود ، 1 تا 2 قاشق غذاخوری آرد، اگر خمیری و غلیظ بود 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. سپس آن را کنار بگذارید.
- قارچ ها را به ورقه های ضخیم برش دهید.
- قارچ ها را در خمیر آغشته کنید، سپس با آرد سوخاری بپوشانید.
- روغن را در تابه داغ کنید. قارچ های ورقه شده را به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید تا طلایی و ترد شوند. یا سرخ کنید تا زمانی که رنگ آن ها طلایی شود. به دستمال یا ظروف دیگر منتقل کنید تا روغن آن خالی شود.
سس دیپ قارچ را درست کنید
برای تهیه دیپ قارچ سخاری فقط کافیست تا سس فلفل قرمز را با سس مایونز مخلوط کنید تا یکدست و کاملا مخلوط شود.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه قارچ سوخاری ترد در خانه! 🍄"
هیچ نظری ارسال نشده است.