مواد لازم برای درست کردن دسر پاناکوتا:
برای پاناکوتا وانیلی:
- 1 فنجان (240 میلی لیتر) شیر
- 1 فنجان (240 میلی لیتر) خامه غلیظ
- ژلاتین 7 گرم
- 35 میلی لیتر آب سرد
- 1/4 فنجان (50 گرم) شکر
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
برای پاناکوتای شکلاتی:
- 1 فنجان (240 میلی لیتر) شیر
- 1 فنجان (240 میلی لیتر) خامه غلیظ
- ژلاتین 6 گرم
- 30 میلی لیتر آب سرد
- 120 گرم (4.23 اونس) شکلات تلخ
- 3 قاشق غذاخوری (36 گرم) شکر
دستور تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی و وانیلی:
پاناکوتا وانیلی را درست کنید:
- در یک کاسه کوچک ژلاتین و آب را با همزن بزنید. 10-15 دقیقه کنار بگذارید.
- در یک قابلمه متوسط، خامه غلیظ، شیر و شکر را روی حرارت ملایم گرم کنید. تا شکر حل شود (جوش ندهید). از روی حرارت بردارید، عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. ژلاتین را هم بزنید و بلافاصله هم بزنید تا یکدست و حل شود. از یک الک یا صافی عبور دهید.
- لیوان ها را در یک ظرف کوچک یا قالب مافین روی زاویه قرار دهید. اگر لیوان سر خورد، یک حوله کوچک زیر آن قرار دهید تا به ثبات آن کمک کند. مخلوط را بریزید. حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
پاناکوتای شکلاتی را درست کنید:
- در یک کاسه کوچک ژلاتین و آب را با همزن بزنید. 10-15 دقیقه کنار بگذارید.
- در یک قابلمه متوسط، خامه غلیظ، شیر و شکر را روی حرارت ملایم گرم کنید. تا شکر حل شود (جوش ندهید). از روی حرارت بردارید، عصاره وانیل، شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شود. ژلاتین را هم بزنید و بلافاصله هم بزنید تا یکدست و حل شود.
- اجازه دهید 15-20 دقیقه خنک شود سپس مخلوط شیر شکلات و شیر را از طریق الک در لیوان ها بریزید. حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
مرتبط با "روش تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی و وانیلی خوشمزه"
نظر دیگران درباره "روش تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی و وانیلی خوشمزه"
هیچ نظری ارسال نشده است.