اگر به گیلاس تازه دسترسی ندارید میتوانید آلبالو یا کنسرو گیلاس را هم جایگزین کنید، این کیک یکی از خوشمزه ترین کیک های گیلاسی است که امتحان میکنید.
مواد تشکیل دهنده
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر سفید ۱۰۰ گرم + (۳/۵ قاشق غذاخوری برای سس)
- آرد سفید یا آرد همه منظوره ۱۳۰ گرم
- پودر بادام ۵۵ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
- گیلاس قرمز ز ۳۵۰ گرم
- عصاره ی بادام ۱/۲ قاشق چایخوری به همراه کمی آب
طریقه پخت
فر را روشن کرده و روی دمای 180درجه سانتیگراد بگذارید.
سس گیلاس
ابتدا با استفاده از یک سیخ چوبی دانه گیلاس را از آنها جدا کنید، (۱۲ عدد از آنها را برای سطح کیک کنار بگذارید)
گیلاس ها را از وسط نصف کنید و با “۲ قاشق غذاخوری شکر” و “عصاره بادام و کمی آب” داخل قابلمه بریزید، تا بجوشد.
زمانی که شروع به جوشیدن کرد پس از ۳۰ ثانیه قابلمه را از روی حرارت بردارید و گیلاس ها را خوب هم بزنید.
سس گیلاس و گیلاس های پخته به دست آمده را با استفاده از آبکش یا یک الک از صافی رد کنید، تا سس آن از گیلاس ها جدا شود.
سس جدا شده و گیلاس ها را کنار بگذارید.
خمیر کیک
داخل یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن دستی خوب هم بزنید.
آرد را روی تخم مرغها الک کرده و پودر بادام، بکینگ پودر، کره آب شده، گیلاس های پخته که از سس آن جدا کردیم را به آن اضافه کرده، و با هم خوب مخلوط می کنیم.
قالب کیک خود را به صورتی که در فیلم میبینید کره مالی می کنیم، و خمیری که ساختیم را توی قالب میریزیم.
به کمک یک قاشق و کاردک سطح خمیر را صاف کرده گیلاس های خرد نشده که در ابتدای کار کنار گذاشتیم را روی سطح خمیر می چینیم. (بین گیلاس ها فاصله بگذارید)
قالب و داخل فر گذاشته، حدوداً ۲۵ الی ۳۵ دقیقه زمان لازم است تا کیک شما بپزد. (حتماً با خلال دندان کیک خود را تست کنید)
بعد از اینکه کیک شما پخت از فر آن را خارج کنید.
سس آلبالویی که کنار گذاشتید را گرم کنید و روی کیک از فر خارج کردید بریزید.
قبل از اینکه کیک خود را از قالب جدا کنید حداقل ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا کیک شما خنک شود.
کیک شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت کیک گیلاس بادامی با دستوری آسان و فوق العاده"
هیچ نظری ارسال نشده است.