در این دستور سعی کردم با موادی که همیشه در آشپزخانه هر کسی موجود است این بوریتوی خوشمزه را درست کنیم.
اگر نان ترتیلا در دسترس ندارید می توانید در ابعاد ۸ اینچ نان تافتون را به صورت دایره برش دهید و استفاده کنید.
مواد تشکیل دهنده
- نان تورتیلا ۲ عدد
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر ۴ قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده ۱/۲ قاشق غذاخوری
- کره ۱۵ گرم
- بیکن ۴۰ گرم (ژامبون یا سوسیس نان تو خرد شده میتوان جایگزین کرد)
- پنیر چدار ۲ عدد
- سس تند قرمز
سالسا گوجه فرنگی
- گوجه گیلاسی ۵ عدد
- پیاز ۲۵ گرم
- کنسرو فلفل سبز ۲۰ گرم
- نمک ۲ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه
سس مایو
- سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
- شیر عسلی ۳ قاشق غذاخوری
طرز پخت
تهیه سالسای گوجه فرنگی
گوجه های گیلاسی و پیاز و کنسرو فلفل را ریز خرد کنید.
مواد را داخل کاسه بریزید نمک و فلفل را اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید.
تهیه سس مایو
شیر عسلی و سس مایونز را داخل یک پیاله ریخته و با هم خوب مخلوط کنید.
تهیه بوریتو تخم مرغ
ابتدا بیکن ها را خرد کنید.
تخم مرغ ها را داخل یک ظرف ریخته به آن نمک اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم.
شیر را به تخم مرغ اضافه کرده و باز به خوب مخلوط می کنیم.
کره را داخل تابه ریخته و سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم.
سیر را تا زمانی که رنگ آن سفید شود تفت می دهیم.
مخلوط تخم مرغ و شیر را به سیر اضافه می کنیم و سریع با هم هم میزنیم، در حدی که ۸۰ درصد آن پخته شود.
تخم مرغ ۸۰ درصد پخته شده را داخل یک بشقاب میریزیم.
بیکن ها را داخل همان تابه سرخ میکنیم در حدی که گریل شود.
نان ترتیلا را داخل تابه گرم کنیم.
پس از آن داخل یک بشقاب بشقاب گذاشته و روی آن سس تند قرمز می زنیم و سالسای گوجه فرنگی را روی آن می ریزیم.
روی ثالثا بیک می گذاریم بر روی بیکن ها تخم مرغ میریزیم بر روی تخم مرغ ها سس مایو (این سس شیرین نیست)
روی تخم مرغ دو عدد پنیر چدار می گذاریم و نان ترتیلا را می بندیم. (به صورتی که در فیلم میبینید)
حالا بوریتو را از طرفی که تا کردیم داخل تابه می گذاریم و هر طرف در حدی که گریل شود تفت می دهیم. (به صورتی که در فیلم میبینید)
بوریتوی تخم مرغ خوشمزه شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت تخم مرغ بوریتو یک صبحانه عالی و خوشمزه"
هیچ نظری ارسال نشده است.