مواد اولیه مورد نیاز تهیه مرغ تیکا
مواد لازم برای طعم دار کردن مرغ
- ۵۰۰ گرم تکه های گوشت مرغ بدون استخوان
- ۱ قاشق چایخوری آب لیمو
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ۳ قاشق غذاخوری ماست ساده
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
- ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه
- نصف قاشق چایخوری پودر گشنیز
- نصف قاشق چایخوری پودر زیره
- نصف قاشق چایخوری ادویه گرم ماسالا
- نصف قاشق چایخوری سیر له شده
- نصف قاشق چایخوری زنجبیل له شده
- ۱ قاشق غذاخوری روغن خردل
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
- ۴ قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
- ۱ و نیم قاشق چایخوری زیره
- ۱ عدد پیاز کوچک
- نصف قاشق چایخوری سیره له شده
- نصف قاشق چایخوری زنجبیل له شده
- ۲ عدد گوجه کوچک له شده
- نصف قاشق چایخوری پودر گشنیز
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
- نصف قاشق چایخوری ادویه گرم ماسالا
- نصف قاشق چایخوری زردچوبه
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱ فنجان آب
- ۲ و نیم قاشق غذاخوری خامه
- نصف قاشق چایخوری برگ شنبلیله خشک شده
دستور پخت مرغ تیکا هندی
مزه دار کردن مرغ
در ابتدا تکه های گوشت مرغ بدون استخوان را به همراه موادی که برای مزه دار کردن مرغ گفته شده به جز سیر و زنجبیل و روغن درون یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید.
پس از اینکه گوشت مرغ کاملا به مواد آغشته شد، سیر و زنجبیل له شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
حالا روغن خردل را نیز با مواد مخلوط کنید.
روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید مرغ حداقل به مدت ۳۰ دقیقه خوب طعم دار شود.
پخت مرغ به همراه سس
مقداری روغن درون یک تابه بریزید و دو طرف مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه درون روغن با شعله متوسط تا کم بپزید.
پس از اینکه سطح تکه های مرغ تغییر رنگ داده و درون مرغ نیز مقداری پخته شد آن را از تابه خارج کنید.
درون تابه ای دیگر روغن، ۱ قاشق چایخوری زیره و پیاز خرد شده ریخته آنها را کمی تفت دهید.
گوجه له شده را اضافه کرده و مواد را ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید تا کمی غلیظ شوند.
حالا پودر گشنیز، بقیه زیره، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک و ادویه گرم ماسالا را به مواد درون تابه اضافه کنید و آنها را ۳ تا ۴ دقیقه دیگر تفت دهید.
آب را درون تابه بریزید و با مواد مخلوط کنید.
پس از جوش آمدن مواد تکه های مرغ طعم دار شده را نیز درون تابه ریخته و ۱ تا ۲ دقیقه بپزید.
پس از این مدت خامه را با مواد مخلوط کرده و سپس برگ خشک شده شنبلیله را نیز اضافه کنید.
می توانید مقداری کره آب شده نیز به تابه اضافه کنید.
وقتی سس غذا به غلظت دلخواه رسید میتوانید آن را از تابه خارج کرده و پس از خنک شدن با نان یا برنج سرو کنید.
مرغ تیکا هندی خوشمزه و لذیذ به همین سادگی اماده می شود. نوش جان.
نظر دیگران درباره "دستور پخت مرغ تیکا هندی خوشمزه با ادویه ماسالا"
هیچ نظری ارسال نشده است.