این سس به پیتزای شما طعمی عالی و فوق العاده میدهد.
مواد تشکیل دهنده
- سیر ۴ حبه
- روغن زیتون ۸۰ میلی لیتر (۱/۳ لیوان)
- گوجه فرنگی بدون پوست ۴۰۰ گرم
- پونه کوهی (اورگانو) تازه یک مشت (خشک ۲ قاشق غذاخوری)
- نمک و فلفل
طرز تهیه
سیر را پوست بکنید و رنده کنید.
داخل تابه روغن ریخته روی حرارت ملایم بگذارید و سیر رنده شده را داخل روغن بریزید.
زمانی که سیر کمی تفت خورد پونه کوهی(اورگانو) را به آن اضافه کرده.
و پس از آن پوره گوجه فرنگی را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و با هم خوب مخلوط می کنیم.
حدود چهار دقیقه اجازه دهید با هم بپزد.
سس پیتزای شما آماده است.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه سس پایه پیتزا مناسب هر پیتزایی"
هیچ نظری ارسال نشده است.