مواد اولیه مورد نیاز شما برای تهیه کیک کرمدار شکلاتی:
- خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
- شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
- کیک آماده ۱۵۰ گرم
- پودر شکر ۴۰ گرم
- عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری
- شکلات چیپسی اختیاری
دستور تهیه کیک بستنی کرمی شکلاتی:
برای لایه کیک
برای آماده سازی لایه اول یعنی کیک کافیست یک کیک آماده تهیه کرده و آن را با دست ریز خرد کنید.
کف یک قالب کاغذ روغنی قرار داده و سپس کیک را درون آن بریزید و با قاشق آن را فشار دهید تا کاملا تبدیل به یک لایه کیک فشرده شود.
حالا کیک را درون فریزر قرار داده و به سراغ آماده کردن لایه کرمی بروید.
برای لایه کرمی
برای لایه کرمی
خامه را درون یک کاسه بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
پس از یکدست شدن خامه پودر شکر را کم کم به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
وقتی خامه مانند ویدیو کمی سفت شده و حالت کرمی گرفت عصاره وانیل را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
کیک را از فریزر خارج کرده و نیمی از کرم را روی آن بریزید و سطحش را صاف کنید.
سپس روی قالب را کاور بکشید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید.
برای لایه بستنی شکلاتی کرمی
شکلات تخته ای را خرد کرده و آب کنید. برای این کار می توانید از روش بن ماری استفاده کنید.
شکلات آب شده را به کرم اضافه کرده و مخلوط کنید.
پس از ۲۰ دقیقه قالب را از فریزر خارج کرده و باقی کرم شکلاتی را روی آن بریزید و سطحش را صاف کنید.
حالا می توانید شکلات چیپسی را روی سطح کیک بستنی بریزید.
در آخر باید کیک بستنی را ۲۰ دقیقه دیگر درون فریزر قرار دهید.
پس از این مدت کیک بستنی شما آماده است. می توانید آن را از قالب خارج کرده و برای جلوه ظاهری بیشتر اطراف آن را صاف و یکدست کنید.
کیک بستنی کرمی شکلاتی اماده سرو است. نوش جان.
نظر دیگران درباره "دستور تهیه کیک بستنی کرمی شکلاتی، یک دسر خاص و عالی"
هیچ نظری ارسال نشده است.