خب، اگر می خواهید برای تهیه غذای خانوادگی یک رسپی مخصوص بشناسید و یا برای مهمانی های خود یک غذای بسیار عالی درست کنید که باعث می شود تا آن ها انگشتان دستشان را نیز با آن بخوردند:D ، ما را در ادامه همراهی کنید.
این کباب سینه مرغ آبدار بی شک یکی از بهترین رسپی های غذایی مخصوص خانواده است که هر شخصی از طعم شگفت انگیز آن لذت خواهد برد.
ما در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این مرغ آبدار خوشمزه را با شما در میان می گذاریم.
مواد مورد نیاز برای تهیه استیک سینه مرغ آبدار
- 2 عدد سینه مرغ
- سه چهارم قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
- سه چهارم قاشق چایخوری زیره
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
- سه چهارم قاشق چایخوری گارام ماسالا
- 1 قاشق چایخوری رب سیر
- 1 قاشق چایخوری رب زنجبیل
- 2 قاشق غذاخوری ماست ساده
- 1 قاشق چایخوری آبلیمو
- 2 قاشق غذاخوری روغن خردل
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 1 قاشق چایخوری آبلیمو
- گشنیز تازه 1 قاشق غذاخوری
سس برای دیپ استیک مرغ
- نصف فنجان ماست
- 8 برگ نعنا
- نصف قاشق چایخوری زیره کبابی
- 1 قاشق غذاخوری خیار ورقه شده
- گشنیز تازه 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل تهیه استیک سینه مرغ آبدار
- سینه های مرغ را در ظرفی بریزید.
- آن را با نمک به مزه، گشنیز آسیاب شده، زیره برشته، فلفل قرمز، گارام ماسالا، خمیر سیر، خمیر زنجبیل، ماست ساده، آبلیمو و روغن خردل بپوشانید.
- مرغ را حداقل 2 ساعت مرینیت کنید.
- روغن پخت و پز را در یک تابه داغ بریزید.
- مرغ را بگذارید و به مدت 7 دقیقه روی حرارت ملایم تا متوسط بپزید.
- مرغ را برگردانید و 6 دقیقه دیگر بپزید.
- کره، آبلیمو و گشنیز تازه را اضافه کنید.
- سینه های مرغ را از روی حرارت بردارید و بگذارید 2 دقیقه بماند تا برش بزنید تا سرو کنید.
- سس غوطه وری را با مخلوط کردن ماست با برگ نعناع ریز خرد شده و گشنیز، زیره کبابی و خیارهای نازک برش داده شده آماده کنید.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه استیک فیله سینه مرغ آبدار! 🔥"
هیچ نظری ارسال نشده است.