اگر سیب زمینی ریز در دسترس ندارید می توانید سیب زمینی ها را به قطعات کوچک شبیه سیب زمینی های کوچک تقسیم کنید.
شما می توانید از پونه کوهی خشک به جای تازه استفاده کنید.
همینطور حتما از پیازچه تازه برای تهیه این سالاد استفاده کنید.
مواد تشکیل دهنده
- سیب زمینی ۹۰۰ گرم
- سیر ۲ حبه
- آب ۲ عدد لیموی تازه
- روغن زیتون با کیفیت ۲/۳ لیوان
- پونه کوهی تازه یا خشک (اورگانو)
- پیازچه تازه
- نمک و فلفل
طریقه پخت
سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آنها را به خوبی بشویید.
درون قابلمه با آب نمک سرد اجازه دهید بپزد، در حدی که سیب زمینی های شما نرم شود.
پس از ۲۵ دقیقه که سیب زمینی ها سرد شدند، آبکش کنید و به شکل گرد و ضخامت متوسط برش دهید.
درون کاسه بزرگ سیر رنده شده، روغن زیتون، آبلیمو، پونه کوهی و پیازچه ریز خرد شده میریزیم و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم. و باهم به خوبی مخلوط میکنیم.
سیب زمینی ها را به سسی که ساختید اضافه کرده و خوب باهم مخلوط میکنیم.
حدود ۲ الی ۲۴ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا به خوبی طعم دار شوند.
سالاد سیب زمینی ایتالیایی شما آماده سرو است، میتوانید روی سالاد خود را با برگهای پونه کوهی تزیین کنید.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیایی با سیرو روغن زیتون"
هیچ نظری ارسال نشده است.