مواد مورد نیاز برای تهیه مرغ بریانی عربی:
- روغن آشپزی 3 قاشق غذاخوری
- کره 3 قاشق غذاخوری
- هل 5 عدد، میخک 5 عدد، دارچین 2 عدد چوب کوچک، فلفل سیاه 5 تا 7 عدد
- پیاز خلال شده 1 پیمانه
- خمیر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
- پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
- گاراما ماسالا 1/2 یا نصف قاشق چایخوری
- زیره 1/2 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- آب 3.5 لیوان
- برنج خیس شده 2 پیمانه
- مرغ 6 عدد
- بادام هندی یا خلال شده 10 تا 12 عدد
- کشمش 8-10 عدد
دستورالعمل تهیه مرغ بریانی عربی کَبسا:
- با استفاده از یک قابلمه بزرگ، کره، هل، میخک، دانه فلفل، چوب دارچین و پیاز خلال شده را در روغن تفت دهید.
- روی حرارت ملایم تا زمانی که قهوه ای یا طلایی شود آن ها را سرخ کنید.
- خمیر زنجبیل، پودر گشنیز، پودر زیره، گارام ماسالا، پودر فلفل قرمز و یک قطره آب اضافه کنید.
- به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
- رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی کامل، نمک را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
- تکه های مرغ را در قابلمه بریزید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
- در آب بریزید و روی آن را ببندید تا به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.
- تکه های مرغ را از قابلمه خارج کرده و به مدت 20 دقیقه تفت دهید.
- برنج ، برش های لیمو و هویج رنده شده را به قابلمه اضافه کنید.
- به مدت 10 تا 12 دقیقه روی حرارت کم بپزید.
- در تابه ای جداگانه، بادام، کشمش را اضافه کنید و هم بزنید تا قهوه ای شود.
- قبل از سرو برنج را با تکه های مرغ و آجیل و کشمش پر کنید.
- اکنون غذای مرغ بریانی شما برای لذت بردن آماده شده است!
مرتبط با "طرز تهیه بریانی عربی ساده با مرغ گریل شده؛ مرغ کبسا"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه بریانی عربی ساده با مرغ گریل شده؛ مرغ کبسا"
هیچ نظری ارسال نشده است.