شما فقط به دو ماده غذایی به علاوه کمی آب نیاز دارد. زمانی که ماکارونی تازه را امتحان می کنید شیفته طعم و کیفیت آن خواهید شد. برای تهیه پاستا نیازی به دستگاه پاستا ساز ندارید، تنها به یک وردنه بلند و یک صفحه تخت بزرگ کار نیاز دارید.
پس از تهیه این ماکارونی های خانگی می توانیم درون یک سینی بزرگ داخل فریزر قرار دهید، و زمانی که منجمد شدند داخل نایلون در فریزر نگهداری بکنید.
مواد تشکیل دهنده
- آرد کامل گندم(سبوس دار) ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ(به دمای اتاق رسیده) ۲ عدد
- نمک(فقط برای آب)
طرز تهیه
آرد را داخل یک ظرف ریخته درون آن یک حفره ایجاد کرده و تخم مرغ ها را داخل حفره میریزیم.
با کمک یک چنگال تخم مرغ را با آرد مخلوط کرده، به کمک دست خمیر را ورز داده و اگر خشک به نظر می رسد هر بار یک قاشق چای خوری آب اضافه میکنیم تا بتوانیم خمیر را به شکل یک توپ درآوریم.
پس از اینکه خمیر بشه که توپ درآمد داخل نایلون قرار داده و نایلون را میبندیم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند.
پس از آن از یخچال خارج کرده سطح را آرد پاشی کرده و خمیر را به دونیم قسمت می کنیم.
با کف دست سطح خمیر را صاف می کنیم روی آن را آرد پاشی کرده روی سطح با کمک وردنه خمیر را باز میکنیم. هر زمان خمیر شروع به چسبیدن کرد روی آن را آرد پاشی کنید.
آنقدر خمیر را ناز کنید چه پشت خمیر دیده شود.
زمانی که خمیر بسیار نازک شد، آن را دور وردنه مانند یک تکه لباس بپیچید و به حالتی که در فیلم میبینید قرار دهید تا خمیر خشک شود. ۱۵ دقیقه بر این کار زمان بدهید.
به صورتی که در فیلم میبینید خمیر را برش دهید.
با آرد بلغورتمام خمیر را آرد پاشی کنید،و داخل آب جوش بریزید. ۳ دقیقه زمان لازم است تا ماکارونی خانگی شما بپزد.
ماکارونی خانگی خوشمزه و فوق العاده با کیفیت شما آماده است تا شما پاستا های دلخواه خود را با آن بپزید.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز تهیه ماکارونی خانگی با آرد و تخم مرغ بدون دستگاه"
هیچ نظری ارسال نشده است.