شاید با رسپی های تهیه گوشت بریانی آشنا باشید، اما این دستور العمل خوشمزه مطمئنا یکی از بهترین روش های پختن چلو بریانی گوشت است که به نام کاچی بریانی شناخته می شود. طرز تهیه این غذای گوشت گوسفندی خوشمزه و لذیذ نیز بسیار راحت تر از آن چیزی است که فکر می کنید، فقط کافیست تا مواد مورد نیاز خود را تهیه نمائید و با رسپی زیر به پختن این غذای ناهار عالی مشغول شوید.
مواد لازم برای تهیه غذای گوشت بریانی خوشمزه
1 کیلوگرم گوشت گوسفند
نصف یا نصف قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق غذاخوری سرکه
2 تیغه گرز
سه چهارم جوز هندی
3 عدد چوب دارچین کوچک
2 عدد هل سیاه
هل 6 عدد
ربع قاشق چایخوری فلفل سفید
1 فنجان ماست ساده
رب سیر نصف قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری رب زنجبیل
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
ربع فنجان سس کچاپ
سه چهارم فنجان پیاز سرخ شده
شیر خشک 3 قاشق غذاخوری
آب 1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری شکر
4 عدد سیب زمینی متوسط
ربع قاشق چایخوری رنگ خوراکی
3 برگ بو
2 عدد چوب دارچین کوچک
5 عدد هل
7 عدد میخک
1 قاشق چایخوری از زیره سیاه
1 نصف قاشق غذاخوری نمک
برنج 4 پیمانه
نصف فنجان پیاز سرخ شده
8 تا 10 عدد فلفل سبز
6 عدد آلو
ماوا 4 قاشق غذاخوری
آب 1 نصف قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری گلاب
1 فنجان شیر
3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن
دستورالعمل تهیه غذای گوشت بریانی کاچی
گوشت گوسفند را در آب همراه با نمک و سرکه خیس کنید.
در یک تابه، ماس کباب، جوز هندی، چوب دارچین، هل و دانه فلفل سیاه را اضافه کنید.
ادویه های تفت داده شده را مخلوط کرده و در ظرفی بریزید.
ماست، خمیر سیر، خمیر زنجبیل، پودر فلفل قرمز، سس کچاپ و پیاز سرخ شده را اضافه کنید.
گوشت گوسفند را مخلوط کرده و شیرخشک، قیمه و آب را اضافه کنید.
به مدت 1 ساعت میرینت کنید.
در تابه ای روغن آشپزی را بریزید، نمک، شکر و سیب زمینی های رنگ شده را اضافه کنید.
سیب زمینی ها را در تابه تفت دهید تا کمی قهوه ای شوند سپس از روی حرارت بردارید.
در یک قابلمه بزرگ با آب، برگ بو، چوب دارچین، هل، میخک، زیره سیاه و نمک را اضافه کنید تا مزه دار شود.
آب را به جوش آورده و برنج خیس شده را اضافه کنید.
با درب بپوشانید و 4 نصف دقیقه بپزید.
گوشت گوسفندی ترشی شده را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید، روی آن را با سیب زمینی، پیاز سرخ شده، فلفل سبز، آلو، ماوا، برنج باسماتی، آب کورا، گلاب، شیر، قیمه و رنگ خوراکی بچینید.
در قابلمه را با دستمال ببندید.
به مدت 10 دقیقه روی حرارت زیاد بپزید سپس 1 ساعت دیگر روی حرارت ملایم بپزید.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه کاچی بریانی با گوشت و برنج در خانه! 🍖"
هیچ نظری ارسال نشده است.