مواد مورد نیاز برای تهیه خورش مرغ نارگیلی:
- ران مرغ بدون استخوان 500 گرم
- شیر نارگیل 1 فنجان
- روغن آشپزی 3 قاشق غذاخوری
- پیاز خلال شده 1/2 پیمانه
- خمیر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
- رب سیر 1 قاشق چایخوری
- خمیر چیلی سبز 1 قاشق چایخوری (3 تا 4 عدد)
- گشنیز/ دون پاتا 3 الی 4 قاشق غذاخوری
ادویه های لازم برای طعم دادن به کاری مرغ نارگیلی:
- دانه خردل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
- برگ بو 1 عدد
- هل 3 عدد
- فلفل قرمز خشک 3 عدد
- زیره سبز 1 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
- پودر زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
- پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
- گارام ماسالا 1 قاشق چایخوری
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
روش تهیه کاری مرغ نارگیلی خوشمزه:
- شما می توانید خیلی آسان و ساده با طی نمودن مراحل نمایش داده شده در ویدئو این خورش کار مرغ نارگیلی بسیار لذیذ را در خانه تهیه کنید.
- فقط کافیست تا ادویه های نامبرده را مانند ویدئو با یکدیگر در یک ظرف تفت دهید، سپس مرغ را اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه آن را بپزید. در ادامه شیرنارگیل و دیگر مواد لازم را اضافه کنید و آن را با شعله متوسط تا ده دقیقه بپزید.
- اکنون خورش کاری مرغ نارگیلی شما برای لذت بردن آماده شده است!
مرتبط با "طرز پخت غذایی خاص و لذیذ، خورش کاری مرغ نارگیلی"
نظر دیگران درباره "طرز پخت غذایی خاص و لذیذ، خورش کاری مرغ نارگیلی"
هیچ نظری ارسال نشده است.