شما می توانید با بروکلی های پخته شده در فریزر این پوره بروکلی عالی را بپزید.
مواد تشکیل دهنده
- کلم بروکلی ۸۰۰ گرم
- کره ۱۷۰ گرم
- جوزه هندی ۱/۳ قاشق چای خوری
- پنیر چدار رنده شده ۱/۲ لیوان
- خامه غلیظ ۱/۴ لیوان
- نمک فلفل
- نوشابه سودا (اختیاری)
طرز پخت
به صورتی که در فیلم میبینید کلم بروکلی های خود را خرد کنید و بشویید.
درون یک قابلمه آب جوش بریزید و تکه های کلم بروکلی را اضافه کنید به طوری که آب تمام کلم بروکلی ها را بپوشاند.
بگذارید کلمه ها داخل قابلمه به حدی که نرم بشوند بپزند.
با استفاده از یک آبکش کلم ها را آبکش کنید.
پس از آن با کمک یک پارچه ی تمیز آشپزخانه به صورتی که در آموزش هم میبینید کلم ها را به خوبی خشک کنید.
فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید.
پس از اینکه تمام آب کلم از خارج شد، کلم بروکلی ها را از درون دستمال خارج کرده و در مخلوط کن، غذاساز یا میکسر بریزید.
نمک و فلفل به میزان دلخواه جوزه هندی رنده شده و کره آب شده را مستقیم روی کلم بروکلی ها داخل مخلوط کن بریزید.
بالاترین سرعت غذاساز یا مخلوط کن خور کلم بروکلی را میکس کنید تا حالت خامه ای و یکدست بگیرد.
اگر مخلوط کن شما به خوبی این ترکیب را میکس نمیکند مقداری خامه گرم کنید و هر چند ثانیه یکبار به مخلوط اضافه کنید.
ترکیب کلم بروکلی را در ظرف مخصوص فر بریزید، روی آن کمی خامه ریخته و روی خامه پنیر چدار رنده شده بریزید.
ظرف را داخل ۳ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا پنیر روی سطح گریل و طلایی شود.
بعد از این که ظرف را از فر خارج کردید آ۱۰ دقیقه زمان دهید تا پوره بروکلی پنیری شما کمی خنک شود.
پوره بروکلی پنیری خوشمزه و عالی شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت پوره بروکلی پنیری بسیار خوشمزه و آسان"
هیچ نظری ارسال نشده است.