مواد مورد نیاز برای تهیه غذای مرغ تهاری:
- مرغ 5 قطعه یا بیشتر (بسته به تعداد مورد نظر)
- روغن آشپزی 1/4 پیمانه
- روغن خردل 1/4 پیمانه
- برگ بو 2 برگ، هل 4 عدد، دارچین 4 عدد، میخک 4 عدد
- پیاز خلال شده 1 پیمانه
- رب سیر 1 قاشق غذاخوری
- خمیر زنجبیل 2 قاشق غذاخوری
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- آب گرم 1 لیوان
- ماست ساده 1/4 فنجان
- شکر 1 قاشق چایخوری
- جوز هندی و ماس 1/4 قاشق چایخوری
- آلو 5 عدد
مواد لازم برای تیهه برنج:
- روغن آشپزی 1/8 پیمانه
- روغن خردل 1/4 پیمانه
- پیاز خرد شده 1 پیمانه
- برنج سفید 3 پیمانه
- آب گرم 3 لیوان
- فلفل قرمز خرد شده 6 عدد
روش آماده سازی برنج:
برنج را حداقل 1 ساعت قبل از پخت در ظرفی بشویید و خیس کنید. آب آن را خالی کنید و کنار بگذارید.
دستور پخت غذای چلو مرغ تهاری:
- در یک تابه گرم شده، روغن پخت و پز و روغن خردل را اضافه کنید، برگ بو، هل، میخک، دارچین و پیاز را اضافه کنید. آنقدر تفت دهید تا پیازها شفاف شوند.
- تکه های مرغ، سیر، خمیر زنجبیل و نمک را به دلخواه اضافه کنید. مرغ را با حرارت زیاد تفت دهید، مخلوط ماست (ماست + شکر)، جوز هندی، گرز و آلو را اضافه کنید. 10 دقیقه با حرارت زیاد به تفت دادن ادامه دهید. ۱ فنجان آب داغ اضافه کنید تا مرغ زیر درب بسته بپزد. 10 دقیقه با حرارت زیاد بپزید و گهگاهی هم بزنید.
- مرغ دارای سس است که با برنج مخلوط می شود.
- در یک تابه دیگر روغن خردل، روغن پخت و پیاز خرد شده را اضافه کنید. پیاز را تفت دهید تا شفاف شود.
- برنج خیس شده، آب داغ و نمک را به دلخواه اضافه کنید. درب آن را ببندید و برنج را بپزید تا نیمی از آن با حرارت بالا پخته شود.
- مخلوط مرغ را با برنج داخل تابه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. فلفل سبز را اضافه کرده و تهاری را با حرارت ملایم و درب بسته تفت دهید. به مدت 20 دقیقه با درب کاملا بسته بپزید.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه غذای مرغ تهاری که هر کسی می تواند بپزد!"
هیچ نظری ارسال نشده است.