این غذا با سیب زمینی سرخ شده بسیار عالی می شود.
میتوانید پیاز، گوجه فرنگی تازه یا هر چیزی که خودتان دوست دارید را به این لقمه جذاب و خوشمزه اضافه کنید.
مواد تشکیل دهنده
- ران مرغ ۴ عدد
- نان پیتا ۴ عدد
مرینیت مرغ
- ماست ۱/۲ لیوان
- پاپریکا دودی ۱ قاشق چایخوری
- پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
- پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری
- فلفل چیلی ۱ قاشق چایخوری
- دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
- سیر ۳ حبه
- آبلیمو+ پوست لیمو ۱ عدد متوسط
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه
برای سس
- ماست ۱ لیوان
- ارده ۲ قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده ۱ حبه
- نمک و فلفل
سبزیجات لقمه
- خیار شور
- برش های فلفل دلمه ای کبابی
- کاهوی ترد
طرز پخت
زمانی که ران مرغ را از فریزر خارج کردید وقتی که ۵۰ درصد یخ زدایی شد مرغ ها را نواری به صورتی که در فیلم میبینید با یک چاقوی تیز برش داده و خرد کنید.
طریقه مرینت مرغ
تکه های خرد شده مرغ را داخل یک کاسه بریزید.
ماست، سیر رنده شده، (تمام ادویه های مرینت: پاپریکا دودی، هل، پودر زیره، گشنیز، پودر چیلی، دارچین، نمک، فلفل سیاه) روغن زیتون را به مرغ اضافه کنید.
روی مواد پوست یک لیمو را رنده کنید.
آبلیموی یک عدد لیموی تازه را به مواد بالا اضافه کرده و با هم خوب مخلوط کنید.
درب ظرف را به خوبی بپوشانید و حداقل ۲ ساعت تا ۱۲ ساعت داخل یخچال اجازه دهید استراحت کند.
گریل مرغ
مرغ را ۳۰ دقیقه قبل از گریل کردن از یخچال خارج کنید.
روی سینی فر فویل پهن کنید روی فویل یک توری فلزی نسوز مخصوص فر بگذارید.
روی توری فلزی را با روغن چرب کردهو مرغ ها را به صورتی که در فیلم میبینید روی آن بچینید.
سینی را در نزدیک ترین طبقه به گریل فر به مدت 5 دقیقه برای سرخ شدن هر طرف مرغ بگذارید.
تهیه سس
ماست، ارده، سیر رنده شده، نمک و فلفل را داخل کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید.
سس به دست آمده را داخل یخچال بگذارید.
آماده سازی نهایی
نان پیتا را داخل یک تابه داغ گرم کنید یا در فویل بپیچید و در فر گرم کنید.
می توانید به صورتی که در فیلم هم مشاهده می کنید نان را گرم کنید.
از سسی که ساختید روی سطح تمام نان بمالید، روی آن کاهو بچینید.
فلفل دلمهای کبابی را نواری برش داده و روی نان بگذارید.
خیارشورهای خرد شده را روی نان بگذارید.
در آخر مرغ های کبابی را روی مواد بریزید.
و نان پیتا رو ببندید.
شاورمای مرغ خوشمزه و لذیذ و شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت شاورمای مرغ یک لقمه جذاب و خوشمزه"
هیچ نظری ارسال نشده است.