مواد تشکیل دهنده
- پنیر توفو ۳۰۰ گرم
- ژامبون یا سوسیس ۱۰۰ گرم
- پیازچه ۴ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۳ عدد
- پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
- جعفری
- سس گوجه فرنگی
- سس تند فلفل قرمز چیلی یا تاباسکو
- میتوانید فلفل دلمه ای هم اضافه کنید
طرز پخت
ژامبون ها و پیازچه را در اندازه های بسیار کوچک خرد می کنیم، می توانیم در مرحله فلفل دلمه ای خرد شده هم اضافه کنیم.
آب اضافی پنیر توفو را با استفاده از یک دستمال به صورتی که در فیلم می بینید به خوبی می گیریم.
پنیر توفوی آبکش شده را داخل کاسه ریخته و با یک چنگال به خوبی خرد می کنیم.
ژامبون و پیازچه و کمی نمک و فلفل را به پنیر اضافه میکنیم.
تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط را به خوبی با یک قاشق هم میزنیم.
داخل تابه نسوز روغن سرخ کردنی ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.
مخلوط تخم مرغی که ساختیم را داخل تابه روی روغن می ریزیم و روی آن را با یک قاشق به خوبی صاف میکنیم.
زمانی که اطراف آن سرخ شده و یک طرف آن پخت پیتزا را برمی گردانیم.
روی آن سس قرمز ریخته و کمی سس تند روی سس قرمز میریزیم.
پنیر موزارلا را اضافه میکنیم و درب تابه را میگذاریم تا پنیر آب شود.
زمانی که پنیر آب شد جعفری خشک و اسفناجی که درشت دست خرد کرده ایم را روی آن اضافه می کنیم.
اگر دوست دارید قسمت توفوی پیتزای شما ضخیم تر باشد می توانید مخلوطی که بالا ساخته اید را به یکباره داخل تابه بریزید، در غیر این صورت مواد بالا برای ۲عدد پیتزای توفو کافی است.
پیتزای توفوی فوق العاده خوشمزه شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت پیتزا تابه ای پنیر توفو و ریحان بسیار خوشمزه"
هیچ نظری ارسال نشده است.