مواد اولیه مورد نیاز شما برای تهیه گوشت گاو بوریتو:
برای تهیه گوشت بوریتو
- گوشت چرخ کرده گاو ۴۵۰ گرم
- نان تورتیلا ۴ یا ۵ عدد
- برنج پخته شده برای هر نان ۲ قاشق غذاخوری
- لوبیا
- کاهو خرد شده
- گوجه خرد شده
- پنیر
برای طعم دار کردن گوشت
- روغن ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده ۱ عدد
- حبه سیر ۲ عدد
- مقداری نمک
- مقداری فلفل
- پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
- پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
- پونه کوهی خشک شده ۱ قاشق چایخوری
- آب گوشت یا آب ۱/۴ پیمانه معادل ۶۰ میلی لیتر
- تکه های خشک فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری (اختیاری)
- رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت بوریتو گوشت گاو:
روش طعم دار کردن گوشت
درون یک تابه بزرگ روغن بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید.
یک پیاز را نگینی و ریز خرد کرده و درون تابه بریزید. پیاز را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
حبه های سیر را نیز ریز خرد کرده و درون تابه بریزد و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا شعله را بیشتر کرده و گوشت چرخ کرده گاو را به تابه اضافه کنید. با کفگیر گوشت را از هم جدا کرده و ۵ دقیقه تا زمانی که کاملا تغیر رنگ دهد آن را تفت دهید.
نمک، فلفل، پاپریکا، پودر زیره،فلفل قرمز، پونه کوهی و رب گوجه را به گوشت اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
آب گوشت را نیز به مواد اضافه کرده و آنها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید.
سپس مواد را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
طرز آماده کردن بوریتو
یک نان تورتیلا را پهن کنید.
برنج، ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری گوشت طعم دار شده، ۱ تا ۲ قاشق چایخوری ذرت و ۱ تا ۲ قاشق چایخوری لوبیا را روی نان قرار دهید.
کاهو و گوجه را نیز ریز خرد کرده و همراه با کمی پنیر رنده شده روی مواد بگذارید.
نان را مانند آنچه در ویدیو میبینید، جمع کنید.
حالا کافیست هر طرف بوریتو ها را در تابه بدون روغن بپزید.
پس از این بوریتو گوشت گاو خوشمزه و دلچسب شما آماده سرو می شود.
نوش جان.
نظر دیگران درباره "دستور پخت بوریتو گوشت گاو با طعمی بی نظیر و دلچسب"
هیچ نظری ارسال نشده است.