مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه ۱۶ عدد کوکی نعنایی:
- برگ نعنا تازه ۲۵ گرم
- شکر ۱/۲ فنجان معادل ۱۰۰ گرم
- کره نرم شده ۱۱۵ گرم حدود نصف فنجان
- تخم مرغ ۱ عدد
- عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
- آرد ۱۹۰ گرم
- بیکینگ پودر ۳/۴ قاشق چایخوری
- جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- شکلات چیپسی ۱/۳ فنجان معادل ۵۵ گرم
طرز تهیه کوکی نعنایی:
تهیه خمیر
برگ نعنا و شکر را دورن یک کاسه بریزید و با مخلوط کن دستی آنها را تا زمانی که به خمیری صاف و یکدست تبدیل شوند مخلوط کنید.
حال کره را درون کاسه بریزید و با همزن برقی مواد را خوب ترکیب کنید. سپس آنها را کمی هم زده و مواد چسبیده به کناره ظرف را جمع کنید.
تخم مرغ و عصاره وانیل را به مواد اضافه کرده و با همزن برقی به ترکیب کردن آنها ادامه دهید.
آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را نیز درون کاسه ریخته و مواد را با کفگیر یا لیسک با هم مخلوط کنید تا خمیر نهایی به دست آید.
شکلات چیپسی را نیز روی خمیر بریزید و با آن مخلوط کنید.
روی کاسه را بپوشانید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
مراحل پخت کوکی
فر را روشن کرده و روی دما ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید. سپس کف ۲ سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید.
کاسه را از یخچال خارج کنید. به اندازه یک قاشق از خمیر جدا کرده و با دست آن را گرد کرده و درون سینی قرار دهید. بین خمیر ها حداقل ۵ سانتی متر فاصله بگذارید.
می توانید چند تکه شکلات چیپسی روی کوکی ها بگذارید.
حالا کافیست سینی ها را درون فر قرار داده و اجازه دهید کوکی ها ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که لبه آنها طلایی شود، خوب پخته شوند.
در آخر کوکی ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند. کوکی نعنایی خاص و خوشمزه شما آماده سرو است.
نوش جان.
نظر دیگران درباره "دستور پخت کوکی نعنایی، یک کوکی متفاوت و خاص با طعمی بی نظیر"
هیچ نظری ارسال نشده است.