مواد تشکیل دهنده
- کلم حدود ۲۸۰ تا ۳۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- پنیر موزارلا
- سس قرمز و سس تند
- نمک و فلفل
طریقه پخت
ابتدا به صورتی که در فیلم میبینید کلم را به صورت باریک و بلند برش دهید.
کلم ها را داخل کاسه ریخته و چندین بار داخل آب بشویید پس از آن به خوبی آن ها را با استفاده از یک دستمال خشک کنید.
تابه نسوز را با روغن چرب کنید و روی حرارت متوسط بگذارید.
داخل تابه را پر از کلم هایی که نازک و بلند برش داده اید بکنید، و روی آن را با یک قاشق به خوبی صاف و منظم بکنید.
روی کلم ها تخم مرغ ها را بریزید و به خوبی روی آن پخش کنید.
روی تخم مرغ ها نمک و فلفل سس قرمز بریزید.
بر روی آن پنیر ریخته وروی پیتزای خود را با استفاده از یک درب یا یک تابه هم اندازه میپوشانیم تا پنیر آب شود.
اگر پیتزا آب انداخت با یک دستمال آن را تمیز می کنیم.
پس از اینکه پخت کامل شد روی آن جعفری میریزیم.
پنکیک یا همان پیتزای خود را مثل یک پیتزا برش داده پیتزای کلم شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت پیتزای کلم بدون نیاز به آرد"
هیچ نظری ارسال نشده است.