برای پختن این پیتزای خوشمزه دست شما باز است.
اگر بیکن ندارید میتوانید مرغ پخته شده، گوشت چرخ کرده پخته شده، سوسیس و ژامبون و… هر چیزی که در دسترس شماست را با آن جایگزین کنید.
مواد تشکیل دهنده
- بیکن ۱۵۰ گرم
- زیتون سیاه یا سبز (اختیاری)
- پوره گوجه فرنگی ۳۵۰ گرم
- پنیر موزارلا
- آرد همه منظوره ۲۲۰ گرم
- آب داغ ۱۲۵ میلی لیتر
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- شکر ۱.۵ قاشق چایخوری
طریقه پخت
آماده سازی مواد داخل پیتزا
بیکن ها را خرد کنید.
زیتون ها را خرد کنید.
پوره گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و در حرارت ملایم اجازه دهید تا به خوبی غلیظ شود.
تهیه خمیر
آرد همه منظوره را داخل یک کاسه بریزید.
نمک و شکر را داخل آب داغ میریزیمو به خوبی با هم مخلوط میکنیم. (میتوانید به جای آب از شیر استفاده کنید نان نرم تری به شما میدهد)
نکته: اگر از شیر استفاده می کنید ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن پخت و پز به آن اضافه کنید.
آب داغ را به آرد اضافه کرده و با لیسک مخصوص می کنیم.
پس از آن با دست باید آنقدر ورز دهید که یک خمیر یکدست دست بدون هیچ پودر آردی داشته باشید.
خمیر را روی تخته کار می گذاریم و به صورتی که می بینید رول کرده و با کمک کاتر به ۸ قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
لبه های هر قسمت را تا کنیم و به شکل توپ های کوچک در آورید. (طبق چیزی که در فیلم میبینید)
روی خمیر را با سلفون یا نایلون یا یک پارچه نم دار بپوشانید تا خشک نشوند.
آماده سازی نهایی
روی تخته کار کمی آرد پاشی کنید و با کمک وردنه اندازه ۱۳ تا ۱۴ سانتی متر باز کنید.
فر رو روشن کرده و روی دمای ۲۲۵ درجه سانتیگراد بگذارید.
روی نیمی از خمیر پوره گوجه فرنگی بمالید.
روی آن بیکن، زیتون و پنیر موزارلا بریزید.
سفیده یک عدد تخم مرغ را داخل یک پیاله بریزید.
و به صورتی که در فیلم میبینید لبه های دور خمیر از سفیده تخم مرغ بمالید.
خمیر را تا کنید و لبه ها را به خوبی به هم بچسبانید.
این کار را برای تمام خمیر هایی که ساختید تکرار کنید.
توجه داشته باشید که لبه خمیر را به خوبی به هم متصل کنید.
روی یک سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و پیتزا های جیبی را روی آن قرار دهید.
پیتزا ها را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شوند.
پیتزا جیبی پفکی خوشمزه شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت پیتزا جیبی پفکی ترد آسان و خوشمزه"
هیچ نظری ارسال نشده است.