این غذای خوشمزه تشکیل شده از سینه مرغ آبدار که شکم آن را با پنیر و ژامبون پر کرده ایم و روی تردی که با آرد سوخاری آن را ساخته ایم. یک غذای آسان و بسیار خوشمزه که بچه ها عاشق آن می شوند.
مواد تشکیل دهنده
پودر سوخاری
- آرد سوخاری پانکورا ۱ لیوان
- اسپری روغن
مرغ
- سینه مرغ بدون استخوان (فیلم هر کدام ۱۸۰- ۲۰۰ گرم) ۲ عدد
- پنیر ورقه ای ۴ عدد
- ژامبون ۴-۶ ورق
روش ۱: فوق العاده آسان
- سس سفید ۳ قاشق غذاخوری
- سس خردل ۱/۵ قاشق غذاخوری
روش ۲: بسیار سریع
- تخم مرغ ۱عدد
- آرد ۲ قاشق غذاخوری
سس خامه ای دیژون (این میزان یک لیوان سس به شما میدهد)
- کره ۱/۵ قاشق غذاخوری
- آرد۱/۵ قاشق غذاخوری
- شیر ۱ لیوان
- سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
نظر دیگران درباره "طرز پخت کوردن بلوی مرغ سوخاری بسیار آسان"
هیچ نظری ارسال نشده است.