مواد لازم برای تهیه حدود 18 عدد کوکی شکلاتی:
- نصف فنجان یا 3/4 فنجان نوتلا آماده شکلاتی (160 تا 200 گرم)
- 1 فنجان (230 گرم) کره
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 فنجان (200 گرم) شکر قهوه ای
- 1/2 فنجان (100 گرم) شکر سفید
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 2 فنجان نیمه پر (345 گرم) آرد
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان (175 گرم) شکلات چیپسی
دستور پخت و تهیه کوکی نوتلا:
- یک کاغذ روغنی را روی سینی فر یا یک بشقاب بزرگ بپوشانید و حدود 1تا 2 قاشق چایخوری نوتلا بریزید. 1 ساعت فریز کنید. در همین حین خمیر کوکی را درست کنید.
- کره را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط رو به پایین حرارت دهید تا کاملا ذوب و قهوه ای شود و مرتباً هم بزنید. حدود 5 دقیقه. مراقب باشید، کره را نسوزانید. کره را در یک کاسه بزرگ بریزید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود.
- در یک کاسه کوچک آرد، جوش شیرین و نمک را هم بزنید. کنار بگذارید.
- در کاسه با کره قهوه ای، هر دو شکر را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سبک و پفکی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی و وانیل را اضافه کنید و حدود 15 تا 20 ثانیه هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود. تکه های شکلات پیچیده شده.
- خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- فر را با دمای 360 فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- حدود 1 تا 2 قاشق غذاخوری خمیر کوکی را بردارید و صاف کنید، 1 تکه نوتلا یخ زده را در مرکز قرار دهید و به شکل توپ در بیاورید.
- توپ های رول شده را روی کاغذ روغنی با فاصله حدود 2 اینچ قرار دهید.
- به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که کناره ها کمی قهوه ای شوند بپزید. قبل از انتقال به قفسه های سیمی به مدت 10 دقیقه روی ورقه های پخت آن ها را سرد کنید تا کاملا خنک شوند. سپس می توانید آن ها را در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
- امیدواریم از تهیه این شیرینی کوکی لذیذ و عالی در خانه لذت ببرید.
مرتبط با "طرز تهیه کوکی شکلاتی پر شده با نوتلا، خوشمزه و لذیذ"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه کوکی شکلاتی پر شده با نوتلا، خوشمزه و لذیذ"
هیچ نظری ارسال نشده است.