مواد مورد نیاز برای تهیه 32 تا 36 کوکی خوشمزه:
- 1 فنجان (230 گرم) کره، دمای اتاق
- 2/3 فنجان (85 گرم) پودر قند
- 1 نصف فنجان + 1 قاشق غذاخوری (200 گرم) آرد همه منظوره
- 1/3 فنجان (45 گرم) نشاسته ذرت
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه کوکی کَره ای فوق العاده لذیذ:
- فر را با دمای 340 درجه فارنهایت (170 درجه سانتیگراد) گرم کنید. دو ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- کره، عصاره وانیل و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید، آنقدر هم بزنید تا یکدست شود، سبک و پفکی شود.
- آرد، نشاسته ذرت و نمک را در دو نوبت الک کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
- خمیر را به یک ظرف پلاستیکی یا شیشه ای مخصوص پخش شیرینی منتقل کنید. خمیر را به شکل دایره های 2 اینچی لوله کنید و آن را روی سینی بگذارید.
- به مدت 20-30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- سپس آن ها را بردارید و در فر قرار دهید تا قهوه ای یا طلایی روشن، حدود 12-15 دقیقه. قبل از نگهداری یا سرو اجازه دهید کاملا خنک شود.
نکته هایی در مورد تهیه شیرینی های کَره ای:
- این کوکی ها تا 3 الی 4 روز در ظرف دربسته در دمای اتاق قابل نگهداری هستند.
- می توانید کوکی ها را به مدت یک ماه فریز کنید.
مرتبط با "روش درست کردن کوکی های کره ای دلچسب و لذیذ"
نظر دیگران درباره "روش درست کردن کوکی های کره ای دلچسب و لذیذ"
هیچ نظری ارسال نشده است.