مواد لازم برای تهیه کاری بادمجان:
- 3 عدد بادمجان
- 2 عدد فلفل سبز خرد شده
- ربع قاشق چایخوری زردچوبه
- سه چهارم فنجان آرد نخودچی
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری پیاز خلال شده
- 1 عدد سیب زمینی متوسط
- 2 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
- ربع فنجان پیاز خلال شده
- نصف قاشق چایخوری رب سیر
- نصف قاشق چایخوری رب زنجبیل
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
- نصف قاشق چایخوری زردچوبه
- 1 قاشق چایخوری گشنیز
- نصف قاشق چایخوری زیره کبابی
- 1 عدد گوجه فرنگی متوسط
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری روغن زیتون
- 2 عدد فلفل سبز
- 1 قاشق چایخوری گشنیز تازه
روش درست کردن کار کوفته بادمجان:
- بادمجان ها را کامل با روغن بپوشانید.
- بادمجان ها را کباب کنید.
- پوست آن را جدا کرده و بادمجان ها را داخل یک کاسه شفاف بریزید.
- بادمجان ها را له کنید.
- فلفل سبز، زردچوبه، آرد نخودچی و پیاز خلال شده را با هم مخلوط کنید.
- حدود یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بردارید و آن را در روغن عمیق بریزید.
- روی حرارت متوسط سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.
- سیب زمینی را عمیقا خشک کنید تا قهوه ای روشن شود.
- روغن پخت و پز را در تابه بریزید و پیاز خلال شده، رب سیر، خمیر زنجبیل و مقداری آب اضافه کنید.
- فلفل قرمز، زردچوبه، گشنیز، زیره کبابی، گوجه فرنگی و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سیب زمینی سرخ شده و مقداری آب اضافه کنید.
- 2 الی 3 دقیقه سرخ کنید.
- هم بزنید و با درب بپوشانید تا 2 دقیقه بپزد.
- درب را بردارید و بادمجان های سرخ شده را اضافه کنید.
- با روغن، فلفل سبز و گشنیز تازه تزئین کنید.
- اکنون غذای شما برای لذت بردن آماده است!
مرتبط با "دستور العمل تهیه کاری کوفته بادمجان، یک غذای خوشمزه"
نظر دیگران درباره "دستور العمل تهیه کاری کوفته بادمجان، یک غذای خوشمزه"
هیچ نظری ارسال نشده است.