مواد لازم برای تهیه املت فرانسوی
- 2 تا 4 تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری (15 گرم) کره
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل برای مزه
- پیازچه برای تزئین
دستور تهیه املت فرانسوی
- در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها و نمک را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- در یک تابه نچسب، روی حرارت ملایم، کره را آب کنید.
- وقتی کره ذوب شد، تخم مرغ ها را بریزید. با استفاده از یک کاردک لاستیکی، در حالی که تابه را به صورت دایره ای تکان می دهید، به طور مداوم کف تابه را خراش دهید تا مطمئن شوید که تخم مرغ ها به آرامی پخته می شوند. به محض اینکه تخم مرغ ها خیلی نرم و خامه ای شدند هم زدن را متوقف کنید. یعنی حدود 1 تا 2 دقیقه.
- حرارت را خاموش کنید، ماهیتابه را با دسته آن به سمت بالا کج کنید، املت را به آرامی روی خودش بغلتانید. روی یک بشقاب برگردانید، روی املت را با قلم مو کره بمالید، سپس با پیازچه آن را تزئین کنید.
- سپس می توانید این املت بسیار لذیذ را بلافاصله سرو کنید.
نکته مهم در تهیه املت فرانسوی
مهم است که از ماهیتابه ای با اندازه مناسب استفاده کنید. این کار از خراب شدن املت شما در اثر روی هم فشردن جلوگیری می کند.
بهترین نسبت تخم مرغ به ماهیتابه
- 2 تخم مرغ: تابه 17-18 سانتی متری (6-7 اینچ).
- 3 تخم مرغ: تابه 20 سانتی متری (8 اینچی).
- 4 تخم مرغ: تابه 23-24 سانتی متری (9 اینچی).
سلام
دوتا تخم مرغ برای یک نفره ؟