مواد تشکیل دهنده سس تارتار
- پیاز خرد شده ۱ عدد
- خیارشور متوسط خرد شده ۳ یا ۴عدد
- جعفری تازه ۱ مشت
- دانه کیپر ۲ قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- خردل دیژون ۲ قاشق غذاخوری
- روغن آووکادو (به جز روغن زیتون میتوانید از هر روغن گیاهی دیگری استفاده کنید) ۱۲۰ میلی لیتر
- نمک و فلفل
- آبلیموی تازه (نصف یک عدد متوسط)
![سس تارتار غذاهای سرخ شده](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2022/07/tartare-sauce.jpg)
طرز تهیه سس تارتار
در یک غذاساز دو زرده تخم مرغ را بریزید.
خردل دیژون را به زرده تخم مرغ اضافه کنید.
غذاساز را روشن کرده و به آرامی روغن را به آن اضافه کنید.
غذاساز را متوقف کرده و پیاز خرد شده و خیارشور های خرد شده را به آن اضافه کنید.
دانه های کیپر و جعفری و آبلیمو را به ترکیب بالا اضافه کنید.
مجدد غذاساز را روشن کرده و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم.
سس به دست آمده را درون یک ظرف شیشه ای رب دار ریخته و به مدت 3روز داخل یخچال نگهداری کنید.
سس تارتار خوشمزه و عالی شما آماده است.
نوش جان!
نظر دیگران درباره "طرز تهیه سس تارتار برای غذاهای سرخ شده!"
هیچ نظری ارسال نشده است.