مواد تشکیل دهنده سس تارتار
- پیاز خرد شده ۱ عدد
- خیارشور متوسط خرد شده ۳ یا ۴عدد
- جعفری تازه ۱ مشت
- دانه کیپر ۲ قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- خردل دیژون ۲ قاشق غذاخوری
- روغن آووکادو (به جز روغن زیتون میتوانید از هر روغن گیاهی دیگری استفاده کنید) ۱۲۰ میلی لیتر
- نمک و فلفل
- آبلیموی تازه (نصف یک عدد متوسط)
طرز تهیه سس تارتار
در یک غذاساز دو زرده تخم مرغ را بریزید.
خردل دیژون را به زرده تخم مرغ اضافه کنید.
غذاساز را روشن کرده و به آرامی روغن را به آن اضافه کنید.
غذاساز را متوقف کرده و پیاز خرد شده و خیارشور های خرد شده را به آن اضافه کنید.
دانه های کیپر و جعفری و آبلیمو را به ترکیب بالا اضافه کنید.
مجدد غذاساز را روشن کرده و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم.
سس به دست آمده را درون یک ظرف شیشه ای رب دار ریخته و به مدت 3روز داخل یخچال نگهداری کنید.
سس تارتار خوشمزه و عالی شما آماده است.
نوش جان!
نظر دیگران درباره "طرز تهیه سس تارتار برای غذاهای سرخ شده!"
هیچ نظری ارسال نشده است.