مواد لازم برای درست کردن خورش عدسی خوشمزه:
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- 1 پیاز، خرد شده
- 4 تا 5 حبه سیر، له شده
- 2 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
- 2 قاشق چایخوری پودر کاری
- 1/2 قاشق چایخوری زیره
- 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل برای مزه بسته به میزان مصرف شخصی
- 1 قوطی (14 اونس/400 گرم) سس گوجه فرنگی/گوجه فرنگی له شده
- 3 فنجان (720 میلی لیتر) آب
- 1 قوطی (14 اونس/400 گرم) شیر نارگیل
- 1 فنجان (190 گرم) عدس خشک
- 1 قاشق چایخوری گارام ماسالا (اختیاری)
- 1 تا 2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز، خرد شده (اختیاری)
دستور العمل برای درست کردن خورش کاری عدس:
- عدس را زیر آب سرد بشویید و کنار بگذارید.
- روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا کمی طلایی شود، حدود 5 تا 6 دقیقه. سیر له شده، زنجبیل رنده شده، پودر کاری، زیره و زردچوبه را اضافه کنید. 1 الی 2 دقیقه بپزید.
- سس گوجه فرنگی، آب، شیر نارگیل، عدس، نمک، فلفل را اضافه کنید. خوب هم بزنید، بگذارید بجوشد، سپس روی آن را ببندید، حرارت را کم کنید و 30-40 دقیقه بجوشانید.
- عدس باید نرم و خامه ای باشد. اگر خیلی غلیظ بود، آب بیشتری به آن اضافه کنید، همچنین در نظر داشته باشید خیلی رقیق نیز نشود، آن را 10 تا 15 دقیقه بجوشانید (با درب بسته).
- چاشنی را بررسی کنید، در صورت نیاز نمک/فلفل اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید، گشنیز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.
- اکنون می توانید با برنج، نان یا همان طور که هست آن را سرو کنید.
مرتبط با "طرز تهیه خورش کاری عدس، خوشمزه و مقوی"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه خورش کاری عدس، خوشمزه و مقوی"
هیچ نظری ارسال نشده است.